Mis je stiekem toch een beetje zout op je overheerlijke patatjes?
Deze kruidenmix geeft je patat een super lekkere smaak zonder gebruik van zout.
Ingrediënten:
1 theelepel paprikapoeder
½ theelepel gerookt paprikapoeder
½ theelepel kerriepoeder
¼ theelepel cayenne peper zonder zout
¼ knoflookpoeder
Om patat te bakken in de airfryer maak ik gebruik van "verse patat" uit het koelschap in de supermarkt. Je doet de patat in een kom met 1 eetlepel olijfolie en voor ca. 350 gram verse patat gebruik ik 2 theelepels van bovenstaand kruidenmengsel.
De patat met olijfolie en kruiden gaat ca. 10 a 12 minuten in de airfryer op 200 graden, regelmatig schudden tussen door. En wat zijn ze lekker!
Je kunt deze kruiden natuurlijk ook gebruiken om je aardappelen of krieltjes mee te bakken in de koekenpan.
Liefs Lolita XXX
Reacties
Een reactie posten