Een lekker anders en pittig stampotje, snijbonen met rundergehakt en shoarmakruiden!
Ingrediënten voor 2 personen:
ca. 200 gram gesneden snijbonen
ca. 6 aardappels formaat ei
2 ons mager runder gehakt
ca. 1 eetlepels vloeibare dieetmargarine
1 afgestreken eetlepel shoarmakruiden, voor recept zie HIER!
Breng de snijbonen aan de kook en laat deze ca. 15 minuten doorkoken.
Kook tegelijkertijd de aardappels gaar (kooktijd afhankelijk van het soort aardappels).
Meng het magere gehakt met 1 eetlepel shoarmakruiden en rul deze met een klein beetje vloeibare dieetmargarine gaar in de koekenpan.
Voeg alle ingrediënten met 1 eetlepel vloeibare dieetmargarine samen in een pan en stampen maar!
Leuk dat je mijn site bezoekt, laat gerust een berichtje achter!
BeantwoordenVerwijderen